FAQ: Algemeen

FAQ
Maddox
Berichten: 10740
Lid geworden op: di 31. mei 2011, 19:19

FAQ: Algemeen

Berichtdoor Maddox » di 30. aug 2011, 13:58

1. Account
2. Berichten/IGM
3. Meerdere spelers op 1 IP
4. Cheaten
5. Handelen tussen de verschillende servers
6. Support


1. Account

Wat betekent het woord account?
 • Account = abonnement om toegang te krijgen tot een spel
 • Je kunt op iedere server (wereld) één account aanmaken.
 • Je kunt je op elke server met hetzelfde Email-adres aanmelden.
 • Je kunt op elke server dezelfde gebruikersnaam hebben, zolang deze naam nog niet door een ander in gebruik is.

 • In je profiel kun je je account resetten (opnieuw aanvragen).
 • Als je reset behoud je je (betaalde niet gebruikte) coins en je premium- account.
 • Je kunt in je profiel ook je account verwijderen.
 • Maar pas op, beide acties zijn niet terug te draaien.
 • Het is niet toegestaan je account weg te geven, te ruilen, of te verkopen.

Mocht je je wachtwoord vergeten zijn, dan kun je in het log-in scherm een nieuw wachtwoord aanvragen. Dit wordt dan opgestuurd naar het emailadres dat je ingevuld hebt in je profiel.

Belangrijk: Het Kapi Hospital team zal je nooit om je wachtwoord of log-in naam vragen! Mocht je een bericht ontvangen waarin hier om gevraagd wordt, dan gaat het om een cheater. Meldt dit soort berichten direct aan een moderator of support!

2. Berichten/IGM

Door de dossiermap bovenaan in het spel heb jij de mogelijkheid om met andere spelers contact op te nemen. Het functioneert bijna hetzelfde als een email programma. Krijg je een nieuw bericht, dan gaan de papieren in je Dossiermap schudden. Berichten die je in het spel verstuurd noemt men ook vaak IGM (In Game Messages). Als je een bericht beantwoord, komt er een quote van het originele bericht bij te staan. Ook kan je ervoor kiezen, om een bericht te archiveren. In je adres boek kan je de namen van spelers met wie je vaak contact hebt opnemen, zodat je hen makkelijk terug kan vinden. Dit doe je, door op de naam van degene die je op wil nemen in je adresboek te klikken.

Denk eraan, dat ook jouw medespelers geen spam in hun brievenbus willen hebben. Bij in game spam geldt ook de 3 strike policy. Heb je 3 waarschuwingen gekregen voor igm-spam, dan volgt er een week ban.

Voor de opmaak van jouw berichten kan je gebruik maken van BB code.

Code: Selecteer alles

[quote=Auteur] Quote [/quote]
[b] bold [/b]
[i] italics [/i]
[u] underline [/u]
 
[rood] rood [/rood]
[groen] groen [/groen]
[blauw] blauw [/blauw]
[color=#000000] RGB [/color]
 
[small]kleine letters[/small]
[big]grote letters[/big]
Smilies   :)    ;)    :(    :D3. Meerdere spelers op 1 IP

Op Kapi Hospital hoef je dit niet te melden!

Maar let wel op de volgende regel:

Handel tussen spelers die in hetzelfde huis, op hetzelfde kantoor, etc. werken, is verboden. We kunnen hier helaas geen uitzonderingen maken.

Natuurlijk kan het altijd voorkomen dat vrienden, familie of collega's dezelfde internetverbinding gebruiken en/of op dezelfde spelserver zijn aangemeld. Het is echter noodzakelijk dat deze gebruikers zich aan de bovenstaande regel houden, zodat we deze van cheaters kunnen onderscheiden.

Als jullie je dus aan deze regel houden, kunnen jullie zonder problemen op dezelfde server spelen. En er zijn tenslotte nog genoeg andere spelers met wie jullie handel kunnen drijven. Hartelijk bedankt voor je/jullie begrip, en verder veel plezier met het spel!

Let op; als je eens op een ander account inlogt dat staat jouw eigen IP op dat account geregistreerd. Pas na 5 dagen, na de laatste inlog op dat account mag je pas weer patiënten aan elkaar sturen!

4. Cheaten

Bij aanmelding heb je met onze spelregels en AGV ingestemd. In deze staat duidelijk, dat het gebruik van bots, scripts of andere spelbeïnvloedende programma's ten strengste verboden is. Ook het bewust "pushen" (veel voordeel gunnen, door goedkoop patiënten over te plaatsen) van een account is niet toegestaan en wordt gezien als cheaten. Verder is er maar 1 account per persoon toegestaan per wereld, heb je meerdere accounts wordt dit ook gezien als cheaten. Alle cheat-activiteiten worden bestraft met een spelban.

5. Handelen tussen de verschillende servers

De verschillende werelden en servers van onze spellen zijn niet onderling met elkaar verbonden. Vandaar dat acties tussen verschillende servers niet mogelijk zijn.

Je kunt met de spelers handel drijven, contracten of berichten sturen, wanneer ze op dezelfde server als jij zijn aangemeld. Wanneer je met je vrienden of kennissen op dezelfde server wilt spelen, dienen zij zich daar natuurlijk eerst aan te melden. Als je gewoon met hun wilt communiceren kan dit natuurlijk wel gewoon via het forum.

6. Support

Bij echte in game problemen, is er de mogelijkheid om een support-formulier in te vullen. Het support-formulier is voornamelijk bedoeld, voor bijv. coins die wel gekocht maar niet bijgeschreven zijn.

Er zijn 3 mogelijkheden voor Support die je het beste in de onderstaande volgorde kunt gebruiken:
  1. De FAQ geeft antwoord op heel veel vragen.
  2. Vraag het op het forum. We doen ons best om je zo snel mogelijk een antwoord op je vraag te geven.
  3. Vul een Support Formulier in