FAQ: Wellness etage

FAQ
Maddox
Berichten: 10740
Lid geworden op: di 31. mei 2011, 19:19

FAQ: Wellness etage

Berichtdoor Maddox » ma 11. mar 2013, 21:16

De Welness etage


Afbeelding
De Wellness etage wordt je vanaf level 30 (Vreselijke hypo) voor 1.500.000 zD te koop aangeboden en deze etage is direct rommelvrij. Met de aankoop van de Wellness etage schakel je niet alleen nieuwe kamers en nieuwe mogelijkheden om je patiënten te verwennen vrij, maar ook de Medische Centrale.

In de Medische Centrale vind je een overzicht van alle beschikbare questen en de actuele voortgang naar het volgende questlevel. Met de behandeling van patiënten op de Wellness etage verdien je Wellness punten, die je nodig hebt om een nieuw quest level te bereiken.

De patiënten ontwikkelen alleen een Wellness behoefte als ze volledig (100%) tevreden zijn. Dit betekend, dat ook alle mini behandelingen van de zuster uitgevoerd moeten zijn. Niet elke patiënt ontwikkelt een Wellness behoefte als die helemaal tevreden is.


Belangrijke punten:
 • De passende accessoires voor de behoeftes van de patiënten vind je in de Wellness tempel in Transfusieplein. De accessoires zijn niet te onderzoeken.
 • Patiënten die eenmaal in de wellness etage zijn aangekomen kun je niet meer overplaatsen en/of verkopen via de beurs.
 • Zodra de tevredenheid van een patiënt 100% is kun je een patiënt laten afrekenen. Dit kan ook vanuit de wellness etage en als de patiënt een wellness symbool bij zich draagt.
 • Niet alle behoeftes moeten vervuld worden en je kunt een patiënt laten afrekenen
  - zonder gebruik te laten maken van de wellness etage,
  - na het behandelen van 1 of 2 behoeftes
  - als alle behoeftes van de patiënt zijn vervuld.
 • Zodra de behandeling van een patiënt op de wellness etage gestart is, dan moet je deze behandeling eerst voltooien, voordat je de patiënt kunt laten afrekenen. Een behandeling tussentijds afbreken is niet mogelijk.
 • Bij het niet compleet behandelen van alle behoeftes, worden de wellness punten gereduceerd. Je ontvangt alleen wellness punten voor de behandelingen die de patiënt daadwerkelijk heeft ontvangen.
 • Niet alle behoeftes worden automatisch achter elkaar uitgevoerd, de patiënt moet elke keer naar de andere kamer verplaatst worden.
 • Ook in de wellness etage kun je geholpen worden door een eigen wonderheler; de goeroe. Tegen een kleine vergoeding van 1 Coin zal de goeroe direct alle behoeftes vervullen.
 • Je kunt op de wellness etage geen wonderpil gebruiken

Zwembad

Afbeelding
Bij de aankoop van de wellness etage staat er reeds een zwembad op je te wachten, zodat je direct de eerste behoeftes van de patiënten kunt vervullen. Het zwembad kan, door het toepassen van upgrades, verhoogd worden tot gelijktijdig 4 patiënten. De plaatsen voor de extra patiënten kun je vrijschakelen via behandelingen of met Coins. Als je een uitbehandelde zwembad patiënt wilt laten afrekenen, dan moet je deze eerst op een relax stoel plaatsen. Je bereikt het patiëntenblad als je op het zwembad klikt en aansluitend op de desbetreffende patiënt. Er is geen mouse-over overzicht bij het zwembad omdat er meerdere patiënten in rondzwemmen.


Kamers
Buiten een zwembad zijn er nog enkele behandelkamers voor de wellness etage. Bij de architect in Transfusieplein zijn deze kamers te koop. Een Beautybehandeling, Traktatie therapie, Lichttherapie, Hydrobad, Modderbad, Ergotherapie en een relax stoel om uit te rusten. Een overzicht van de kamers kun je hier rustig bekijken.


Wellness tempel
In de Wellness tempel kun je allerlei accessoires kopen om de patiënten behoefte te vervullen. Ga met je muis over de accessoire en de verkoper van de Wellness tempel verteld je wat het kost en welke behoefte het vervuld. Sleep het accessoire uit de kast maar de mand, geef het aantal in en bevestig de aankoop door op het munt symbool te klikken.


Medische Centrale
De medische centrale kun je bereiken door op de thermometer te klikken aan de linkerzijde van je scherm. Hier vind je een overzicht van alle beschikbare opdrachten en de actuele voortgang van reeds opgestarte opdrachten. Ook zie je hier gelijk hoeveel punten je al hebt verzameld om het volgende questlevel te bereiken. Zodra je het eerste questlevel hebt bereikt, staan er ook nieuwe opdrachten tot je beschikking.


Quest level
Een questlevel krijg je door Wellness punten. Deze questlevels schakelen meer questen in de Medische Centrale vrij. Ook kun je vanaf bepaalde levels dagelijks meer questen afgeven. Questen met een hoger level, zijn moeilijker te voltooien maar ze bieden je in de regel ook een betere beloning.