FAQ: Superkamers

FAQ
Maddox
Berichten: 10740
Lid geworden op: di 31. mei 2011, 19:19

FAQ: Superkamers

Berichtdoor Maddox » wo 25. sep 2013, 11:33

Wat is een superkamer?
Superkamers zijn alleen via een evenement te verkrijgen. Deze kamers bezitten een bijzondere eigenschap en hebben een leuke bonus voor jou. Als je een superkamer evenement succesvol hebt afgesloten, dan kun je de superkamer, van het desbetreffende evenement, upgraden tot een V2 kamer.

Superkamers worden na het afbreken bij je blauwdrukken toegevoegd en behouden zo ook hun upgrade level.
Let op; voor het afbreken van de kamer betaal je de normale kosten.

Tijdens een evenement kun je fonkelende gouden daalders/zilveren munten verzamelen als je patiënten heelt in de desbetreffende kamer van het evenement. Dit houdt in, elke keer als je een patiënt in de behandelkamer geneest, heb je kans dat de patiënt een of meerdere gouden daalders/zilveren munten voor je achterlaat. Je kunt ook gouden daalders/zilveren munten ontvangen als je de wonderheler inschakelt of een wonderpil gebruikt. Zo lang beiden maar ingezet worden voor patiënten die een ziekte hebben die behandeld kan worden in de behandelkamer.

Maar je kunt de goudmeter ook opvullen door Coins te gebruiken. Hiervoor klik je op de evenementenmanager die tijdens het evenement onder in de wachtkamer staat.

Zodra je 250 gouden daalders/zilveren munten bij elkaar hebt verzamelt, kun je een behandelkamer upgraden naar een superkamer V2. Voor elke patiënt, die je in de superkamer V2 geneest, ontvang je bonuspunten! Een overzicht van de bonuspunten vind je in het detailaanzicht van de kamer. (klik op bonus log)


Evenementenmanager
De evenementenmanager vind je in je wachtkamer. Nadat je hierop hebt geklikt zie je direct
  • Hoeveel gouden daalders/zilveren munten je al hebt verzameld,
  • Hoe lang het evenement nog duurt,
  • Kun je de goudmeter met Coins opvullen en
  • Zie je direct bij welke ziektes je goud daalders kunt ontvangen tijdens de evenementsperiode.


* Alleen de ziektes die je in een “normale” xxxkamer kunt genezen komen in aanmerking voor goud daalders/zilveren munten. De genezing van de andere ziekten worden niet met goud daalders/zilveren munten beloond.