FAQ: IC en midgetgolf

FAQ
Maddox
Berichten: 10740
Lid geworden op: di 31. mei 2011, 19:19

FAQ: IC en midgetgolf

Berichtdoor Maddox » ma 31. mar 2014, 13:26

Na het behalen van level 20 heb je de mogelijkheid om voor 225.000 zD of 100 Coins de midgetgolf- en IC etage te kopen. Voor deze prijs ontvang je beiden etages in één keer.

Midgetgolfbaan

Afbeelding


Op de midgetgolf etage staat al een midgetgolfbaan (nr. 1) en kun je de banen 2 tot en met 5 bouwen. Klik hiervoor op de cementmolen om een midgetgolfbaan te bouwen.

De midgetgolfbaan wordt bezocht door nieuwe IC artsen die even willen ontspannen. Deze artsen nemen plaats op een van de luxe zetels onderaan het scherm. Met een golfbaan ontvang je 8 artsen per dag die een balletje komen slaan.

De artsen willen graag op de baan spelen die ze aangeven middels de balnummers op hun profielpagina (bij premium ook te zien via een mouse-over). Ook hebben de artsen een bepaalde vaardigheid voor een baan, die je kunt herkennen aan de kleur van de bal (groen, oranje en rood). De kleuren van de ballen geven direct aan of de arts hier een beginner (rood), een gevorderde (oranje) of een expert (groen) is. Experts spelen sneller dan een beginner, echter de beginners geven je meer punten voor een baan.

De tijden van de gekleurde ballen is als volgt:

Afbeelding

Om een arts een baan te laten spelen kun je de arts oppakken en naar zijn baan slepen waar hij graag op wilt spelen. Na het plaatsen van de arts kun je hem een golfaccessoire geven waardoor de baan sneller gespeeld wordt. De accessoires kun je kopen in de golfshop in Pleisterstad. Je vindt hier een overzicht van de accessoires.

Aan de bar staat 1 kruk en je kunt meerdere krukken bij de architect kopen tot een maximum van 14 krukken. Als ze van de baan afkomen kunnen ze aan de bar nog wat extra ontspanningsmogelijkheden boeken in de vorm van mini opdrachten. Open het patiëntenprofiel (klik op de patiënt) en klik vervolgens op de rechterbovenhoek (in de blauwe balk) van het profiel. Je ziet vervolgens een nieuw scherm met mini opdrachten die je een voor een kunt uitvoeren. Het is ook mogelijk om een barman te huren die dit werk van je overneemt. Als je een barman gehuurd hebt, dan worden de mini behandelingen automatisch uitgevoerd als je de dokter aan de bar zet.

Daarna willen de IC artsen weer snel aan het werk en rekenen bij de juffrouw af. Nadat de artsen afgerekend hebben, voor een paar ontspannende uurtjes, komen ze in je nieuwe kast te staan. Klaar om aan de slag te gaan op de IC etage.


FAQ Midgetgolf etage:


Waar heb ik midgetgolfpunten voor nodig en hoe kan ik die verdienen?

Midgetgolfpunten genereren het aantal artsen dat op je midgetgolfbaan komt binnenlopen. Hoe meer midgetgolfpunten je verzameld, des te meer artsen er golf komen spelen. Elke 12 midgetgolfpunten geeft je 1 extra arts. Je kunt de punten verhogen door het bouwen en uitbreiden van je golfbanen of door het opleiden van artsen.


Hoe krijg ik meer artsen?

Je kunt een advertentie plaatsen om meer artsen naar je midgetgolf te krijgen. Een advertentie kan je voor de volgende dag 2, 5 of 10 extra artsen geven. Advertenties kun je boeken bij het “promo meisje” wat onderaan je scherm staat.

Wat is de artsen lounge?

Afbeelding
Om ervoor te zorgen dat je wachtruimte en de bar niet overspoeld wordt door wachtende artsen hebben we ook een speciale artsen lounge op de midgetgolf etage. De kamer functioneert als wachtkamer voor de artsen. Afhankelijk van de uitbouw kun je hier tot wel 500 artsen een plaats geven die op hun partijtje midgetgolf wachten. In de hoogste uitbouw kunnen hier ook nog eens 30 artsen uitrusten terwijl ze wachten op een overplaatsing naar een ander ziekenhuis.


IC etage

Afbeelding


Je krijgt nu ook speciale IC patiëntenziektes die je aan de rood/roze kleuring kunt herkennen. Een behandeling van deze speciale patiënten kosten je een behandelende arts die je ontvangen hebt vanuit de midgetgolfetage. Voor het genezen van IC patiënten ontvang je punten en zD, net zoals je voor je gewone patiënten krijgt. Daarom is de IC etage een normale etage alleen ter behandeling van IC ziektes, in IC kamers door IC dokters.

AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding
Op de IC etage kun je één kamer van hetzelfde soort plaatsen en enkel en alleen IC kamers. Hier kun je ook alleen IC patiënten ziektes behandelen, deze speciale ziekte IC patiënten kun je niet in de "normale" kamers behandelen. De kamers voor deze etage kun je bij de architect in Transfusieplein kopen. Een overzicht van de kamers vind je hier.

Nadat je de patiënt naar de kamer gesleept hebt, voeg je daar - vanuit je kast - de juiste dokter toe zodat de behandeling kan starten. Zonder de toevoeging van de juiste dokter zal de behandeling niet starten.

Afbeelding
Het is ook mogelijk om je dokters te verbeteren en hiervoor heb je een trainingskamer nodig. De trainingskamer kun je bij de architect in Transfusieplein kopen en de kamer kun je op de IC etage bouwen. Hier kun je per arts het level verhogen tot en met level 25. Elk onderzoek kost je artsen en het geeft je 1,5 minigolfpunt. Bovendien verkort een getrainde arts de behandeltijd met 1% per trainingslevel. Sluit je trainingskamer en sleep de artsen van de kast naar de trainingskamer. Bij voldoende artsen is de training voltooid.